TRABZON / AKÇAABAT - Söğütlü Ortaokulu

OKULUMUZDA ERASMUS 2023 OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

2023 Erasmus akreditasyonu  “ Okul Eğitimi “ kapsamında konsorsiyum üyesi olduğumuz proje konusu olan  “kapsayıcılık, hoşgörü ve demokratik katılım değerlerinin teşvik edilerek, kapsayıcı ve eşitlikçi eğitimin benimsenmesi” ile ilgili okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2023 Erasmus akreditasyonu  “ Okul Eğitimi “ kapsamında konsorsiyum üyesi olduğumuz proje konusu olan  “kapsayıcılık, hoşgörü ve demokratik katılım değerlerinin teşvik edilerek, kapsayıcı ve eşitlikçi eğitimin benimsenmesi” ile ilgili okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okul müdürümüz Koşman BULUT ve proje sorumlusu öğretmenimiz Bahtiyar YILDIZ; Süreçte yapılacak etkinlikler, faaliyet gösterilecek alanlar ile ilgili öğretmenlerimizi bilgilendirerek planlama ve uygulama konusunda desteklerinin önemini açıkladı.

21-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 11:36 - Görüntülenme: 94