TRABZON / AKÇAABAT - Söğütlü Ortaokulu

Söğütlü Ortaokulu

Adres
SÖĞÜTLÜ MAH. ATATÜRK BULVARI BUL. SÖĞÜTLÜ ORTAOKULU BLOK NO 68 İÇ KAPI NO 1 AKÇAABAT / TRABZON
Vizyon
Öğrencilerin zihinsel, bedensel ve soysal özelliklerini en yüksek kapasite ile kullandıkları bir okul olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak, idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Başarılar
Doğal Gaz
Her türlü taşıt ile
Akçaabat Söğütlü Mahallesi
İl Merkezine Uzaklık 10 km, İlçe Merkezine 4,5 km
Adres kayıt bölgesine göre öğrenci almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Akademik başarı sekizinci sınıflar mevcudunun % 15-20 arasında öğrenciler sınavlı okullara yerleşmektedir.
%15-20 arası
1-futsal 2-futbol 3-voleybol 4-Masa tenisi 5-Satranç 6-Yüzme 7-Atletizm 8-Judo
1-Tübitak 2-e Twinning
Proje Çalışmaları